Opskrift
Relaterede

Guf | Verdens nemmeste opskrift på hjemmelavet guf

Overrask børn og voksne med nem, luftig og lækker guf til isvaflerne. Her får du opskriften på både lakrids- og hindbærguf. Inviter venner og familie på besøg og server isvafler med guf til dessert. Det tager ingen tid at lave velsmagende guf og hvis du ligesom Mette Grønbjerg pisker guffen rigtig luftig, bliver det ligesom at svæve på en kandiseret sky. Inviter dine børns klassekammerater på børnefødselsdag og server “lav-selv” isvafler med to slags guf. Det er den perfekte måde at holde børnene beskæftiget på og så findes der bare heller ikke noget bedre, end skønne isvafler på en solrig sommerdag. Du behøver ikke købe færdiglavet guf, for det er meget nemmere, end du tror, at lave den selv. Måske undrer du dig over, hvor længe guf kan holde sig? Vi kender ikke svaret, for her på FoodTV bliver guffen spist lige med det samme.

Tilberedelsestid
15 min.
Personer
Personer
8
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 100 g æggehvider
  • 250 g sukker
  • 1 dl vand
  • 1-2 spsk lakridspulver
  • 2 spsk jordbær- eller hindbærsyltetøj

Sådan gør du

  1. Start med at lave sukkerlagen ved at varme vand og sukker i en gryde indtil sukkeret er opløst.
  2. Hæld æggehvider i en røreskål og pisk dem stive. Herefter tilsættes sukkerlagen langsomt under omrøring. Pisk nu guffen i 10 minutter.
  3. Del guffen i to skåle: Den ene blandes med lakridspulver og den anden med jordbær- eller hindbærsyltetøj. Server guffen til is. Velbekomme!
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt