Opskrift
Relaterede

Hjemmelavet syltetøj | Nem bærsymfoni af jordbær og hindbær

Videoopskrift: Lav hjemmelavet syltetøj selv og få en fantastisk nem og lækker pålæg til morgenmaden, pandekagen eller hvad du bedst kan lide. Syltetøj eller marmelade købes ofte i supermarkedet, men det er en fejl, når bærene hænger modne i haven. Hvordan laver man syltetøj? Det er både nemt og hurtigt at lave selv, og så smager det meget bedre, end det du kan købe på glas. Så nu behøver du ikke længere undre dig over, hvordan man laver marmelade, og med bær fra haven bliver det endda til en budgetvenlig pris. God fornøjelse!

Forberedelsestid
10 min.
Tilberedelsestid
10 min.
Personer
Personer
6
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 300 g jordbær
  • 200 g hindbær
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang

Sådan gør du

  1. Start med at skylle bær og put dem herefter op i en gryde med sukker og en hel flækket vaniljestang. Stil den over på komfuret og giv den et opkog (det tager omkring 5-10 minutter fra når det koger). Husk at afskumme syltetøjet imens.
  2. Hæld kogende vand i et patentglas for at skolde det og hæld herefter syltetøjet i. Sæt den på køl i et par timer, og server den til ristet brød, skyr eller til lagkagen.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt