Opskrift
Relaterede

Sådan steger du den perfekte bøf | Køkkentips til stegning af bøffer

Videoguide: Få den nemme opskrift på den perfekte stegning af din bøf. Denne video giver grundprincipperne, så du får den perfekte bøf på grillpanden eller den normale pande - og til entrecote, ribeye eller mørbrad bøffer. Du har været nede hos slagteren, og købe et rigtig lækkert stykke kød. Nu skal du hjem og stege det, og det vil Nicolai Tram gerne vise dig, hvordan du gør bedst muligt. Langt de fleste foretrækker deres bøf med en sprød stegeskorpe og rosa midte - men det er lettere sagt end gjort. Hvor rød skal bøffen helt præcist være, for at den smager så godt, som muligt? Her får du de bedste tips og tricks til stegning af bøffen.

Forberedelsestid
-
Tilberedelsestid
10 min.
Personer
Personer
1
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • Bøffer af entrecote, mørbrad, filet eller lignende.
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist timian
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør

Sådan gør du

  1. Kødet er essentielt. Brug entrecote, mørbrad eller lignende. Det vigtigste er, at kødet er højt nok, så man kan stege det brunt yderst og rødt i midten.
  2. Når kødet skal steges er hvidløg og timian perfekte til at give smag.
  3. Hæld olie på en pande, som er varmet godt op i forvejen. Læg nu bøffen på og tilføj timian og hakket hvidløg.
  4. Krydr med salt og peber og vend bøffen, når den er stegt mørk på den ene side. Når den også er stegt på den anden side, er bøffen klar. Lad den hvile i fem minutter, og så er du klar til bøf!
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt