Opskrift
Relaterede

Blødkogt æg | Sådan koger du det perfekte æg

Videoopskrift: Har du heller ikke fundet vejen til det perfekte æg endnu? Så se med når Nicolai Tram giver dig opskriften på et lækkert æg som hverken skal laves i mikroovn eller sous vide. Der findes intet bedre end at dyppe et stykke brød ned i et perfekt blødkogt æg. Her får du opskriften på blødkogt æg, hvor du er sikret perfekt resultat hver gang! Du behøver ikke en app for at lave det perfekte æg. Æg indeholder masser af protein og er derfor perfekt til morgenmaden. Du kan spise æg gennem hele dit liv - både når du er barn, ung, gravid og gammel. Et blødkogt æg skal have 5,5 minutter. Hvis du er til smilende æg, kan du give det lidt længere tid i kogende vand - og hvis du er til hårdkogt æg, skal det bare have endnu længere tid. God fornøjelse!

Tilberedelsestid
5,5 min.
Personer
Personer
6
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 6 æg
  • Salt efter ønske

Sådan gør du

  1. Med en skarp kniv prikker du et lille hul i top og bund af æggene.
  2. Tag en tom og tør kasserolle, og læg æggene heri.
  3. Fyld kasserollen med rigeligt vand, så æggene er godt dækket.
  4. Sæt kasserollen over på komfuret og skru helt op for blusset. Nu skal æggene koge i 5 minutter.
  5. Når æggene er kogt færdigt, hældes der koldt vand ned i kasserollen. Put æggene i æggebæger og server med salt og brød til.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt