Opskrift
Relaterede

Risengrød | Verdens bedste og nemmeste risengrød

Videoopskrift: Se med når Mette Grønbjerg laver alle tiders julefavorit: risengrød med kanelsukker og smørklat! Det er hverken svært eller tidskrævende at lave den skønne grød, og hvis du følger denne opskrift, skal du hverken bekymre dig om brændt grød eller smerter i rørearmen. Risengrøden skal hverken koges over komfuret eller i mikrobølgeovnen. Den skal bare have lov til at putte sig i dynerne inde i din seng. Det er risengrød, der gør ganen blød! Og med en lille smule kærlighed og en god dyne har det aldrig nemmere at sørge for aftensmad for hele familien.

Tilberedelsestid
1,5 time
Personer
Personer
4
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 4 dl grødris
  • 2 l sødmælk
  • salt
  • sukker
  • kanel

Sådan gør du

  1. Hæld ris og 1 3/4 l mælk i en gryde og lad det koge op.
  2. Når mælken bobler, røres der godt rundt. Herefter pakkes gryden ind i et håndklæde, og gryden placeres i en seng under dynen i 1 time.
  3. Når risengrøden har stået en time under dynen, sættes den tilbage på blusset. Rør godt rundt, tilsæt lidt salt og giv den et kort opkog.
  4. Hvis risengrøden er blevet for tyk, kan du tilsætte den sidste kvarte liter mælk.
  5. Server risengrøden med kanelsukker og smør - velbekomme! Og husk, at hvis du har risengrød til overs, så brug den til at lave lækre klatkager dagen efter.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt