Opskrift
Relaterede

Hakkebøf | Verdens bedste hakkedrenge

Videoopskrift: Har du bare lyst til en klassisk hakkedreng med bløde løg og spejlæg? Vi giver dig opskriften på den perfekte hakkebøf, som både er mør og sammenhængende.Hvis det står til Nicolai Tram, må du for guds skyld ikke ælte dine hakkebøffer. Han har et nemt trick til, hvordan du undgår at dine hakkebøffer bliver tørre og grå og så har de en stegetid på 4 minutter per side. Her får du den nemmeste og mest velsmagende grundopskrift. Der findes mange forskellige slags tilbehør til bøf, heriblandt spejlæg, brun sovs og kartofler. Dette kan også bruges som en nem og velsmagende grundopskrift. Du kan nemlig også lave den rå version, og servere retten á la pariserbøf med tatarkød, æggeblomme og hakket løg eller i din burger. I videoen får du de bedste tips til den perfekte hakkebøf. Server hakkebøffen med noget lækkert tilbehør og spice den op med dit yndlingskrydderi. Velbekomme! Vær opmærksom på, at det anbefales at gennemstege hakket oksekød helt, hvis du vil være helt sikker på at undgå bakterier.

Forberedelsestid
5 min.
Tilberedelsestid
8 min.
Personer
Personer
6
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • Olie til stegning
  • Salt og peber efter ønske

Sådan gør du

  1. Tag dit hakkede kød ud af pakken og form det til bøffer. Et godt trick er at rulle kødet ud i en lang pølse og skære det til bøffer herefter. Det holder på kødfibrenes form så bøffen hænger sammen og bliver mør.
  2. Når bøfferne er klar skal de krydres godt med salt og peber. Dernæst steges de på en brandvarm pande med olie og smør.
  3. Husk at krydre på den anden side, når du vender bøffen. De skal ca. have 4 min på hver side.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt