Opskrift
Relaterede

Bounty | Hjemmelavet chokolade- og kokosdrøm for hele familien

Videoopskrift: Lav dine helt egne bounty chokoladebarer nemt og enkelt! Vi lover, at chokoladebaren fra tanken når ikke din hjemmelavede bounty til sokkeholderne. Der skal kun tre ting at få herlighederne bikset sammen: Revet kokos, kondenseret mælk og god mørk chokolade - That’s it! Kondenseret mælk er indkogt mælk med sukker, indtil det meste vand er fordampet. Du køber den på dåse og rører den med revet kokos. To timer på køl og så er du klar til at lave et overtræk. Hvis du har mod på at eksperimentere med tempereret chokolade, så tjek FoodTVs guide ud her på sitet. Opskriften på hjemmelavet bounty er ren nydelse at sætte tænderne i og så kan du jo drømme dig lidt væk til svajende kokospalmer imens.

Forberedelsestid
10 min.
Tilberedelsestid
2 timer
Personer
Personer
10
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 275 g kokosmel
  • 25 g kokosmel til pynt
  • 1 ds kondenseret mælk
  • Mørk eller lys chokolade til overtræk, ca. 300 g.

Sådan gør du

  1. Bland først kokos og kondenseret mælk.
  2. Hæld den blandede kokosmasse op i en form på 15 gange 15 cm. foret med bagepapir, og sørg for at presse den godt sammen. Sæt det på køl i ca. 2 timer.
  3. Skær nu din Bounty ud i mundrette stykker, og smelt chokoladen. Dyp de kolde kokosbarer i den smeltede chokolade og top med lidt kokosflager.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt