Opskrift
Relaterede

Appelsinsirup | Den perfekte topping til alverdens dessert

Videoopskrift: Nem opskrift på en lækker og enkel appelsinsirup, du kan hælde over desserter som pandekager eller den traditionelle risalamande til jul. Du vil gerne overraske dine gæster med en dessert, som de aldrig har oplevet før, men det skal helst ikke blive for avanceret, for dine børn skal også helst kunne lide det. Vi anbefaler, at du laver appelsinsirup. Denne søde, flydende topping går nemlig rigtig godt, til næsten alle desserter, den er ekstra nem at lave, og så smager den utrolig godt. Så om du skal lave pandekager, is, chokoladekage eller bare er blevet træt af kirsebærsovsen som topping til din risalamande, er appelsinsirup det oplagte valg! Det nemt, det hurtigt og det er rigtig, rigtig lækkert. Det kan kun blive en succes.

Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 5 dl appelsinsaft
  • 2 blade husblas
  • Flormelis efter smag

Sådan gør du

  1. Udblød først husblasen i koldt vand. Hæld appelsinsaften i en kasserolle og tilsæt flormelis efter smag.
  2. Pres nu vandet helt ud af den bløde husblas og læg bladene over i kasserollen. Varm det hele forsigtigt op. Det skal ikke koge! Hold det til omkring 70-80 grader.
  3. Når husblas er smeltet, og siruppen er varm skal det hele på køl. Nyd den i afkølet form.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt