Opskrift
Relaterede

Friske forårsruller | En hurtig og skarp opskrift på vietnamesiske forårsruller

Videoopskrift: Lækker og nem opskrift på friske forårsruller - også kaldet vietnamesiske forårsruller, som du kan lave med alt slags tilbehør. Har du så travlt, at du ikke kan nå at lave mad, så tager du fejl. For de her piv friske forårsruller er en af vores absolut hurtigste og skarpeste opskrifter. Friske forårsruller har været hverdagsmad gennem århundrede i Asien og nu også i dit køkken. Friske forårsruller er kendetegnet ved at de er rullet i rispapir, som kan købes i de fleste supermarkeder. Når de blødgøres i vand, holder de på alt det grønne, og er fuld af de vitaminer, der får dig over målstregen til forårets weekender. Du kan lave de friske forårsruller vegetar, men du kan også supplere det grønne fyld med laks og rejer eller lave friske forårsruller med kylling, med oksekød, eller hvad du bedst kan lide. Med friske forårsruller kan du næsten ikke være sundere, og spise totalt lækkert samtidigt. Lad alle rulle deres egne friske forårsruller ved bordet, med personlige favoritter fra det grønne køkken. Nemt for dig, lækkert for gæsterne og godt og grønt for hele banden.

Tilberedelsestid
10 min.
Personer
Personer
4
Udskriv opskrift

Ingredienser

 • 100 g risnudler
 • 2 stk hjertesalat
 • 3 små gulerødder
 • 1 pk bønnespirer
 • 250 g rejer eller kylling
 • 1 pk rispapir
 • Krydderurter efter ønske, eks. koriander, mynte og basilikum

Sådan gør du

 1. Blød nudlerne op i en skål med kogende vand i ca. 3-4 min.
 2. Skær samtidig gulerødderne i fine stænger og pil hjertebladene fra hinanden.
 3. Nu skal rullerne samles. Dyb et rispapir i varmt vand i 10-20 sek. Det bliver suger vand og bliver blødt, efter du tager det op af vandet.
 4. Så fylder du bare alt det ønskede fyld i rullerne, lukker dem, skærer dem i bidder og voila - så let er det!
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt