Opskrift
Relaterede

Snickers | Hjemmelavet chokoladebar med peanut-crunch

Videoopskrift: Lav din helt egen version af den verdenskendte chokoladebar, med Rasmus Leck Fischers lækre opskrift på Snickers! Elsker du også de syndige og søde snickers med mælkechokolade og peanuts? Rasmus Leck Fischer viser dig, hvordan du forvandler en god omgang chokolade, lidt fløde og en pose peanuts til en skøn hjemmelavet peanut-bar, som imponerer vennerne. Det er måske ikke en sund opskrift, men når den er hjemmelavet og med peanuts, kan du godt forsvare at tage én ekstra. Snickers’en spices op af en smagfuld saltet karamel, og det er lettere at lave, end du tror! Saltkaramel gør din hjemmelavede snickers-bar endnu mere delikat - behøver vi sige mere?

Forberedelsestid
20 min.
Tilberedelsestid
3,5 timer
Personer
Personer
6
Udskriv opskrift

Ingredienser

 • 200 g god mælkechokolade
 • 5 dl fløde 38%
 • 200 g lys rørsukker
 • 50 g smør
 • 1 ps saltede peanuts
 • Flagesalt efter ønske
 • Hakket chokolade til pynt

Sådan gør du

 1. Først skal du lave en mousse af mælkechokolade og fløde. Hak chokoladen i fine stykker. Varm 2 dl af fløden op - sørg for at den ikke bulderkoger. Vend den varme fløde over det hakkede chokolade, og rør til det hele er samlet.
 2. Mens fløde- og chokoladeblandingen køler af, laver du saltkaramellen. Hæld sukker på en varm pande, når det er karamelliseret tilsætter du smør. Når smøret er bruset af, tilsætter du 1,25 dl fløde.
 3. Når karamellen er ved at være færdig, smages den til med lidt havsalt.
 4. Mens fløde- og chokoladeblandingen stadig køler, pisker du resten af fløden til letpisket flødeskum.
 5. Så vender du den afkølede chokoladeblanding med flødeskummen. Vend først lidt flødeskum i chokoladeblandingen, og vend dernæst det hele ned i flødeskummen.
 6. Tag en form ca. 25*15 cm. og beklæd den med husholdningsfilm. Så skal den på frys til den er stiv - det tager ca. 3 timer.
 7. Når moussen har sat sig, skærer du den i passende størrelser. Top med saltkaramel, peanuts og lidt hakket mørk chokolade.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt