Opskrift
Relaterede

Hønsekødssuppe | Nem og hurtig suppe på skrog

Videoopskrift: Stop spild af mad! Brug resterne fra din kylling på at lave en nem og hjemmelavet hønsekødssuppe. Den klassiske klare hønsekødssuppe smager vidunderligt når den er lavet fra bunden og egner sig især godt til de kolde vinteraftener. I denne opskrift skal du bruge dine gamle kyllingeskrog, så lad endelig være med at smide dine gamle skrog ud når du er færdige med dine tarteletter! Frys dem i stedet ned, og brug dem så når næserne begynder at løbe og forkølelsen er på vej. Udover skrog skal du også bruge grøntsager. Det kan være alt fra gulerødder og porrer til forskellige slags løg - bare brug det du har i køleskabet. Det gør ikke spor at løgene er lidt stødte, for de er stadig fuld af god smag. Du kan bruge rødløg, zittauerløg, salatløg, skalotteløg og hvidløg. Lad bare skralden være på, og smid dem direkte ned i det kogende vand. Nyd suppen med et stykke brød, eller med kød- og melboller som i den gode gamle Mou variant.

Forberedelsestid
10 min.
Tilberedelsestid
1 time
Personer
Personer
6
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 3 hønseskrog
  • 1 bdt persille
  • 3 løg (hvidløg, rødløg, zittauerløg eller hvad du ellers har derhjemme)
  • 1 porre
  • 1 pastinak
  • 1 gulerod

Sådan gør du

  1. Læg skrogene i en gryde og dæk dem med vand, flæk løgne og behold skrællen på. Tilsæt persilledusken og lad skrogene koge i min 1 time. Sigt lagen og skrab skrogene fri for kød.
  2. Skær porre, løg og pastinak i tynde skiver, og anret i bunden af en dyb tallerken sammen med lidt af det plukkede kød. Hæld den brandvarme suppe over – velbekomme.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt