Opskrift
Relaterede

Brunede kartofler | Julens uundværlige tilbehør

Videoopskrift: Lær at lave de helt perfekte sukkerbrunede kartofler til dit traditionsrige måltid. Disse brunede kartofler er lavet på den klassiske facon - så du skal hverken være sukker- eller smørforskrækket. Varm en lækker, fyldig karamelsovs op på panden ved at blande sukker og smør. Tilføj de kogte og hjemmepillede små kartofler. Vi lover, at det til enhver tid vil slå de brunede kartofler på glas! Det bedste af det hele er, at det er super nemt at lave, og så er de færdige på ingen tid. Du skal hverken gøre plads i ovn eller gryde - så der er masser af plads til at forberede resten af julemåltidet, eller hvad du ellers har lyst til at servere de lækre brunede kartofler til.

Forberedelsestid
-
Tilberedelsestid
20 min.
Personer
Personer
2
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 300 g kogte kartofler
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk smør
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du

  1. Start med at karamellisere den hvide sukker til den er gylden. Tilsæt herefter smør og lad det bruse op. Når smøren er smeltet, tilsættes de kogte kartofler og et lille drys salt.
  2. Vend kartoflerne rundt i karamellen, og lad det stå over svag varme i 10 minutter.
search
SpinchyAalborg AkvavitLe CreusetJacobsenZwillingSummerbirdDanægGROHEPeter Larsen KaffeElectroluxBTCarte d'OrEuropcarNettoStop spild af mad
Din browser er forældet. Opdater venligst for at få siden vist korrekt